Inloggen Account aanmaken

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

Een chronische aandoening kan veel consequenties hebben. Je bent niet de enige die dat merkt. In online modules krijg je tips en oefeningen om op eigen kracht te leren omgaan met je chronische ziekte. De modules doorloop je zelfstandig (zonder begeleiding van een zorgprofessional), op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Verschillende onderdelen, start- en eindmeting

In de zelfhulpmodule krijg je tips en oefeningen. Je kunt via het menu kiezen of je de intro, uitleg, oefening of terugblik van dat onderdeel wil bekijken. Wil je naar een volgend of ander onderdeel, gebruik dan de pijlen onder elk onderdeel of kies een nieuw onderwerp uit het menu.

Het eerste en laatste onderdeel van de module bevatten een start- en eindmeting. De startmeting is bedoeld om je een idee te geven van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen? Je kunt het allemaal zelf uitvinden!

Account aanmaken

De zelfhulpmodule is geheel anoniem te volgen. Voor € 7,- maak je een mirro-account aan met één jaar toegang tot de Zelfhulp onderdelen van alle beschikbare modules.

Direct een mirro-account aanmaken >>